tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post1669043026307843527..comments2024-03-09T20:44:38.025+01:00Comments on Moje Kuchenne Rewelacje : Jesiotr pieczony w niskiej temperaturzeMałgorzata Chylahttp://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-44930813793441224052024-03-09T11:13:06.892+01:002024-03-09T11:13:06.892+01:00To bardzo smaczna ryba, ale zawsze wychodziła mi t...To bardzo smaczna ryba, ale zawsze wychodziła mi taka „gumowata”. Dzięki wolnemu pieczeniu jest idealna. Dziękuję.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-75383246715218391272023-06-30T16:01:13.151+02:002023-06-30T16:01:13.151+02:00Jakimi klamrami spięła Pani jesoitra??Jakimi klamrami spięła Pani jesoitra??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-41691657381805035912020-12-25T13:02:35.165+01:002020-12-25T13:02:35.165+01:00Bardzo się cieszę, że smakował! Bardzo się cieszę, że smakował! Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-76220488899033324322020-12-25T12:07:24.780+01:002020-12-25T12:07:24.780+01:00Jesiotr wg Pani przepisu gościł na naszym wigilijn...Jesiotr wg Pani przepisu gościł na naszym wigilijnym stole w tym roku i okazał się być wyśmienity! Dziękuję za opublikowanie tego przepisu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-62900568980650761212019-12-25T13:38:41.516+01:002019-12-25T13:38:41.516+01:00bardzo mnie to cieszy :)
pozdrawiam bardzo mnie to cieszy :) <br />pozdrawiam Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-7239110678659068222019-12-25T12:59:37.294+01:002019-12-25T12:59:37.294+01:00Znakomity przepis. Już trzeci raz tak robię jesiot...Znakomity przepis. Już trzeci raz tak robię jesiotra!Martynanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-11472362505187448162018-12-23T11:26:29.856+01:002018-12-23T11:26:29.856+01:00czy przepis w oryginale dla płatów czy dzwonków ma...czy przepis w oryginale dla płatów czy dzwonków ma taki sam czas pieczenia? Bo akurat posiadam jesiotra dzwonkowanego :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-48771532430760771042018-06-21T14:38:33.219+02:002018-06-21T14:38:33.219+02:00Krótko, ale konkretnie :) ja ostatnio jadłem świet...Krótko, ale konkretnie :) ja ostatnio jadłem świetnego jesiotra w restauracji Akademia w Warszawie. Do tego karmelizowana marchewka i chipsy z jarmużu. Najlepszy jakiego jadłem! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-18724458639151875182015-12-29T12:35:49.481+01:002015-12-29T12:35:49.481+01:00Bardzo apetyczna rybka, mniam :)
Pozdrawiam serdec...Bardzo apetyczna rybka, mniam :)<br />Pozdrawiam serdecznie,<br />MMagdahttp://apetycznie-klasycznie.blog.pl/noreply@blogger.com